از آنجا که سیبک یکی از مهمترین قطعات خودرو در قسمت تعلیق میباشد و نقش بسیار با اهمیتی در فرمان پذیری و هدایت خودرو دارد همواره باید از سالم بودن آن اطمینان حاصل کرد و از بروز هر عاملی که منجر به خرابی آن شود جلوگیری کرد. دلایل مختلفی منجر به خرابی سیبک می شوند. در این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت. اطلاع ازین دلایل باعث خواهد شد تا مالک خودرو بتوانند از خرابی سیبک خودرو جلوگیری کند. اصولی وجود دارند که با رعایت کردن آنها طول عمر سیبک بیشتر خواهد شد. جدا از این مطلب با دانستن دلایل خرابی سیبک و پیگیری آنها می توان آنها را برطرف کرد تا از خرابی دایمی سیبک جلوگیری کرد.
موارد زیر مهمترین و اصلی ترین دلایل خرابی سیبک می باشند :
این قطعه مانند سایر اتصالات مکانیکی می بایست گریس کاری مناسبی داشته و به منظور جلوگیری از اتلاف روانکارهای داخل قطعه و همچنین ممانعت از ورود گرد و خاک و ذرات دیگر به داخل آن از گردگیر مناسب استفاده شود.
در صورتی که سیبک فرمان خراب شود و حرکت مفصلی خود را به درستی انجام ندهد فرمان پذیری و هدایت خودرو دچار مشکل می شود. نکته ای که وجود دارد این است که سیبک نباید در راستای محور عمودی حرکتی داشته باشد؛ لقی مجاز این قطعه در راستای عمود بسیار جزئی است به طوری که با دست احساس نمیشود. بنابراین خرابی و لقی سیبک موجب لرزش فرمان خودرو می شود.